Acrylaatplaten van bekende merken zoals Perspex ®, Plexiglas ® en Altuglas ® in alle soorten, kleuren en maten

Over ons

Acrylaatopmaat.nl is een dochteronderneming van Laserbeest. Acrylaatopmaat.nl is gestart door de ondernemers Bram, Jonathan en Pieter uit Delft. Vanuit ons bedrijf Laserbeest hebben we een beeld gekregen van de creatieve mogelijkheden met acrylaat. Acrylaatopmaat.nl is door ons opgezet met als doel om klanten een zeer grote keuze te geven uit acrylaatplaten waarbij we alles uit de kast trekken om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Acrylaat op maat

Waarom Acrylaatopmaat.nl?

De beste kwaliteit & Milieubewust

Acrylaat is bekend onder verschillende merknamen zoals perspex en plexiglas, maar er zijn ook veel onbekende merken acrylaat op de markt. Wij leveren uitsluitend Europese A-merken. We hebben hiervoor gekozen vanwege de hoge kwaliteitsstandaard en vanuit milieutechnisch oogpunt. Meer informatie over de milieueffecten van acrylaat en over ons CO2-compensatie programma kunt u lezen op onze FAQ pagina.

Grootste assortiment & Op maat gemaakt

Uniek aan Acrylaatopmaat.nl is de grote keuze die u heeft in kleuren en diktes. Elke bestelling wordt op maat gemaakt en met zorg ingepakt en verzonden.

Veilig& Betrouwbaar

Uw bestelling en betaling is bij Acrylaatopmaat.nl in goede handen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en wij doen onze uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen. U kunt via onze contactpagina op verschillende manieren direct met ons in contact komen als u een vraag heeft.